• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Trendy Lunch z dynią na białym winie

Autor przepisu: Maia Sobczak

Składniki:

Jak przygotować:

Czosnek rozgniatam, obieram i szatkuję na drobno. Saszetkę z Trendy Lunch rozcinam. Dynię myję i kroję na mniejsze kawałki.

W rondlu rozgrzewam gałązkę rozmarynu, masło klarowane, dynię, zawartość saszetki Trendy Lunch, czosnek, pieprz, plaster imbiru i sól do smaku. Mieszam i podsmażam całość przez około 5 minut, dolewam 3/4 szklanki wody i 1/4 szklanki wina. Gotuję, aż całość wchłonie cały płyn.

Podaję na ciepło z poszatkowaną, pachnącą kolendrą…lekko ostre i niesamowicie sycące!

Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Maia Sobczak
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe