• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Trendy Lunch z sosem grzybowym

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Jak przygotować:

Grzyby obieramy, myjemy i osuszamy. Kroimy w paski. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy cebulę, oprószamy solą i smażymy przez chwilę, dodajemy grzyby. Smażymy na dość dużym ogniu często mieszając przez ok. 10 minut. Po tym czasie zmniejszamy ogień, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, mieszamy i po chwili dodajemy śmietankę.

Czas przygotowania:
20 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe