Przepis Trendy Lunch z grzybami leśnymi, groszkiem i tymiankiem z Tofu i ogórkiem kiszonym

Trendy Lunch z grzybami leśnymi, groszkiem i tymiankiem z Tofu i ogórkiem kiszonym

Autor przepisu: Ula Somow

Składniki:

Sposób przygotowania Trendy Lunch z grzybami leśnymi, groszkiem i tymiankiem z Tofu i ogórkiem kiszonym:

1.    Trendy Lunch ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu

2.    Tofu zgrilluj na patelni (bez tłuszczu, używając płynu obecnego w opakowaniu tofu lub z małą ilością oleju rzepakowego lub oliwy)

3.    Tofu pokrój w paski, potem w kostkę

4.    Ogórka pokrój w kosteczkę, a koperek posiekaj 

5.    Składniki wymieszaj

6.    Ewentualnie skrop wszystko olejem lnianym.

Przepis Trendy Lunch z grzybami leśnymi, groszkiem i tymiankiem z Tofu i ogórkiem kiszonym
Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Ula Somow