Trendy Lunch z grzybami leśnymi, groszkiem i tymiankiem z Tofu i ogórkiem kiszonym
Składniki:
- ½ woreczka Trendy Lunch Mhammas Groszek Grzyby Leśne Tymianek
- 100g tofu naturalnego lub wędzonego
- 2 ogórki kiszone
- koperek
- ewentualnie: olej lniany
Sposób przygotowania Trendy Lunch z grzybami leśnymi, groszkiem i tymiankiem z Tofu i ogórkiem kiszonym:
1. Trendy Lunch ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu
2. Tofu zgrilluj na patelni (bez tłuszczu, używając płynu obecnego w opakowaniu tofu lub z małą ilością oleju rzepakowego lub oliwy)
3. Tofu pokrój w paski, potem w kostkę
4. Ogórka pokrój w kosteczkę, a koperek posiekaj
5. Składniki wymieszaj
6. Ewentualnie skrop wszystko olejem lnianym.