• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Carpaccio z buraka z Trendy Lunch z burakiem i papryką

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Jak przygotować:

Buraki gotujemy w mundurkach do miękkości. Saszetkę TL gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Na talerz wykładamy świeży szpinak, buraki kroimy w bardzo cienkie, duże plastry, układamy na szpinaku nakładając delikatnie jeden na drugi, tworząc okrąg. Ugotowaną kaszę rozrzucamy po burakach, na nią kruszymy ser kozi. Polecamy wszystko delikatnie sosem balsamicznym. Oprószamy sola i pieprzem.

Czas przygotowania:
20 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe