Trendy Lunch z groszkiem i marchewką zapiekany pod puree ziemniaczanym przepis

Trendy Lunch z groszkiem i marchewką zapiekany pod puree ziemniaczanym

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Sposób przygotowania Trendy Lunch z groszkiem i marchewką zapiekany pod puree ziemniaczanym:

Trendy Lunch gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Ziemniaki obieramy, gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzamy, dodajemy masło i ugniatamy na gładkie puree. TL wykładamy do naczynia do zapiekania, podlewamy bulionem, nakładamy na wierz równomierni puree ziemniaczane. Zapiekamy w 200 stopniach przez ok. 20-30 minut, do zarumienienia się wierzchu. Jeśli mamy ochotę możemy zapiec w kilku małych kokilkach. Smacznego!

Trendy Lunch z groszkiem i marchewką zapiekany pod puree ziemniaczanym przepis
Czas przygotowania:
40 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie