• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Trendy Lunch z fetą i truskawkami

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

  • 1 saszetka Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim
  • 100 g sera fety
  • Kilka świeżych truskawek
  • 5 zielonych szparagów
  • Sól, pieprz, oliwa do smaku

Jak przygotować:

TL gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Studzimy. Wykładamy na miskę lub talerz. Szparagi myjemy i odłamujemy zdrewniałe końcówki. Gotujemy ok. 3-4 minuty w lekko osolonej wodzie. Kroimy na 2 cm kawałki. 2 możemy zostawić do podania w całości. Na mieszankę trendy lunch wykładamy pokroje szparagi, pokrojone na ćwiartki truskawki i rozkruszamy fetę. Polewamy oliwą i podajemy.

Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
1
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe