• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Trendy Lunch plus Crisper

Autor przepisu: Fit Lovers

Składniki:

Jak przygotować:

Pokrój polędwicę w plastry ok. 2 cm. Powstałe steki dopraw (sól, pieprz, papryka słodka/ostra, czosnek). Usmaż na rozgrzanym oleju kokosowym po 3 min. na stronę.

Do obiadu dołóż ugotowaną mieszankę Trendy Lunch.

Sałatę pognieć, podaj z pokrojonymi świeżymi warzywami. Możesz polać oliwą. Dla smaku dołóż pokruszone Crispery na wierzch.

Smacznego 🙂

Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Fit Lovers
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe