Przepis na sałatkę z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi

Sałatka z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi

Autor przepisu: Ula Somow

Składniki:

Sposób przygotowania sałatki z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi:

1.    Trendy Lunch ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu

2.    Roszponkę umyj, osusz. Paprykę umyj i pokrój w słupki.

3.    Orzechy posiekaj i upraż na suchej, mocno rozgrzanej patelni, uważając żeby ich nie przypalić.

4.    Składniki połącz. Opcjonalnie skrop oliwą lub olejem.

Przepis na sałatkę z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi
Czas przygotowania:
25 min.
Ilość porcji:
1
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Ula Somow