• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Ryż tajski z zieloną fasolką i pieczarkami

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Jak przygotować:

Piekarnik nastawiamy na 200 stopni, fasolkę odcinamy z końcówek, pieczarki kroimy w plasterki. Mieszamy w misce z olejem, tymiankiem, solą i pieprzem. Układamy na blasze do pieczenia i pieczemy 20 minut. W tym czasie ryż gotujemy w osolonej wodzie ok 15 minut. Na talerzu układamy ugotowaną mieszankę Trendy Lunch, a na niej upieczoną fasolkę i pieczarkami. Smacznego!

Czas przygotowania:
30 minut
Ilość porcji:
4
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe