• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Rosół z Trendy Lunch

Autor przepisu: Maia Sobczak

Składniki:

Jak przygotować:

Warzywa obieram, myję i kroję na mniejsze części. Cebulę kroję na 4 części. W garnku rozgrzewam masło klarowane, rozcinam torebkę z Trendy Lunch i wsypuję zawartość do garnka. Dodaję przyprawy, pokrojone warzywa, liście kapusty w całości podprażam przez około 5 -7 minut. Podsmażone zalewam 4 szklankami wody i gotuję do miękkości. Zupę podaje z poszatkowaną natką pietruszki.

Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Maia Sobczak
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe