• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Grzyby z ziemniakami i Mhammas

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Jak przygotować:

Na patelni rozgrzej 3 łyżki masła, wrzuć cebulę pokrojoną w piórka, oprósz solą i smaż aż się zarumieni. Dodaj łyżkę masła, wrzuć grzyby pokrojone w paski i usmaż na złoto na średnim ogniu. Dodaj ziemniaki obrane i pokroje w plastry ok.3mm. Zmniejsz ogień i duś aż ziemniaki będą miękkie, mieszaj co jakiś czas. W międzyczasie ugotuj 1 saszetkę TL. Gdy ziemniaki będą już miękkie, dodaj ugotowaną mieszankę, wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem, posyp posiekaną natką pietruszki.

Czas przygotowania:
40 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe