• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Grzyby leśne z Trendy lunchem

Autor przepisu: Ula Somow

Składniki:

Jak przygotować:

  1. Trendy Lunch przygotuj zgodnie z informacją na opakowaniu
  2. Grzyby umyć, większe pokroić.
  3. Cebulę zeszklić na łyżce oleju.
  4. Dodać grzyby i dusić z cebulą 2-3 min.
  5. Następnie podlać 2-3 łyżkami wody i dusić przez 15-20 min. pod przykryciem.
  6. Dodać pieprz czarny, ½ ząbka czosnku, ½ łyżki sosu sojowego.
  7. Na koniec opcjonalnie wymieszać z łyżką śmietany i zostawić na ciepłym polu kuchenki ok 1-3 min. do przejścia smaków. (ale dodatek śmietany nie jest konieczny).
  8. Posypać koprem i podawać z Trendy Lunchem.
Czas przygotowania:
15 minut
Ilość porcji:
1
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Ula Somow
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe