Przepis na Carpaccio z buraka z Trendy Lunch z burakiem i papryką

Carpaccio z buraka z Trendy Lunch z burakiem i papryką

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Sposób przygotowania carpaccio z buraka z Trendy Lunch z burakiem i papryką:

Buraki gotujemy w mundurkach do miękkości. Saszetkę TL gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Na talerz wykładamy świeży szpinak, buraki kroimy w bardzo cienkie, duże plastry, układamy na szpinaku nakładając delikatnie jeden na drugi, tworząc okrąg. Ugotowaną kaszę rozrzucamy po burakach, na nią kruszymy ser kozi. Polecamy wszystko delikatnie sosem balsamicznym. Oprószamy sola i pieprzem.

Przepis na Carpaccio z buraka z Trendy Lunch z burakiem i papryką
Czas przygotowania:
20 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie