Trendy Lunch z fetą i truskawkami przepis

Trendy Lunch z fetą i truskawkami

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Sposób przygotowania Trendy Lunch z fetą i truskawkami:

TL gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Studzimy. Wykładamy na miskę lub talerz. Szparagi myjemy i odłamujemy zdrewniałe końcówki. Gotujemy ok. 3-4 minuty w lekko osolonej wodzie. Kroimy na 2 cm kawałki. 2 możemy zostawić do podania w całości. Na mieszankę trendy lunch wykładamy pokroje szparagi, pokrojone na ćwiartki truskawki i rozkruszamy fetę. Polewamy oliwą i podajemy.

Trendy Lunch z fetą i truskawkami przepis
Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
1
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie