• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Indyk z Trendy Lunch

Autor przepisu: Fit Lovers

Składniki:

Jak przygotować:

Wstawić 1 torebkę Trendy Lunch do wrzącej wody, gotować 15 min pod przykryciem . W tym czasie pierś z indyka umyć i pokroić w kostkę. Na patelnię z rozgrzanym olejem kokosowym wysypać pokrojoną cebulę i czosnek, zeszklić. W tym czasie przyprawić pierś solą himalajska, pieprzem, papryką ostrą i łagodną. Pierś dodać do cebuli i czosnku. Łagodnie smażyć na małym ogniu. Gotową pierś przełożyć na talerz, obok porcji Trendy Lunch. Mieszankę można polać oliwą i poprószyć lekko solą himalajską, podawać z dowolną sałatką. Smacznego!

Czas przygotowania:
45 mni.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Fit Lovers
MELVIT S.A. © 2018 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe