• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Wegańskie klopsy wysokobiałkowe

Autor przepisu: Ula Somow

Składniki:

Jak przygotować:

  1. Mieszankę Trendy Lunch ugotuj zgodnie z informacją na opakowaniu.
  2. Cebulę, pieczarki i czosnek zeszklij na patelni na małej ilości oliwy lub podlewając wodą.
  3. Tofu rozdrabnij widelcem i wymieszaj z komosą. Następnie dodajaj pozostałe składniki i całość wymieszaj sokładnie rękami.
  4. Z ciasta ulep kulki – raczej małe klopsiki.
  5. Smaż na patelni grillowej lub upiecz w temperaturze 200 stopni przez ok 25 min.
Czas przygotowania:
50 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Ula Somow
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe