Quinoa bowl przepis

Quinoa bowl

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

  • 1 opakowanie Trendy Lunch z quinoa
  • 50 g sera fety pokruszonego
  • 1 pomidor
  • ½ czerwonej cebuli
  • Szczypior
  • ¼ upieczonej dyni
  • Garść czarnych oliwek
  • Sos balsamiczny

Sposób przygotowania Quinoa bowl:

Trendy Lunch gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Pomidora kroimy w ósemkę, cebulę w piórka. Dynię kroimy w kostkę, oliwki w plasterki, szczypior grubo siekamy. Ugotowaną mieszankę wykładamy do miski. Wokół niej układamy przygotowane składniki. Oblewamy sosem balsamicznym. Podajemy.

Quinoa bowl przepis
Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie