• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Lunch z quinoa i cukinią

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Jak przygotować:

Mieszankę Trendy Lunch przygotowujemy według wskazówek na opakowaniu. Cukinię kroimy w cienkie plasterki, der halloumi z plastry ok. 0,5 cm. Rozgrzewamy patelnię grillową, grillujemy na niej ser oraz cukinię posmarowaną oliwą i oprószoną solą, z obu stron. Cebulę kroimy w piórka. Na talerz lub do miski wykładamy mieszankę, układamy na niej cukinie, ser oraz cebulę i pokrojone w paski suszone pomidory. Posypujemy kiełkami, oprószamy solą, pieprzem i oblewamy oliwą.

Czas przygotowania:
30 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe