• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Kaszotto dyniowe z krewetkami

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Jak przygotować:

Na patelni rozgrzewamy oliwę, wrzucamy posiekaną w kostkę cebulę i smażymy aż się zarumieni, dodajemy czosnek i smażymy jeszcze minutę po czym dosypujemy kaszę i podlewamy 1/3 bulionu i gotujemy, gdy kasza pochłonie bulion dolewamy ponownie po trochę, gdy kasza będzie już prawie miękka dorzucamy obrane krewetki i gotujemy jeszcze 5 minut. Dodajemy masło i mieszamy do rozpuszczenia Podajemy obsypane natką pietruszki lub wymieszane z natką.

Czas przygotowania:
30 minut
Ilość porcji:
4
Poziom trudności:
Średni
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe