Grecki Trendy Lunch z bobem i pieczarkami przepis

Grecki Trendy Lunch z bobem i pieczarkami

Autor przepisu: Ula Somow

Składniki:

Sposób przygotowania greckiego Trendy Lunch z bobem i pieczarkami:

  1. Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, jednocześnie w tym samym garnku ugotuj obrane pieczarki
  2. Ugotowany i lekko ostudzony bób obierz lub jeśli bób jest młody, podawaj w łupinkach
  3. Awokado pokrój w kostkę lub rozduś widelcem i wymieszaj z kaszą. Możesz zamienić je na łyżkę olwju lnianego
  4. Posyp natką pietruszki i wymieszaj wszystkie składniki

TIP: Strączkowe w połączeniu ze zbożami dają pełen aminogram w posiłku. Oznacza to, że bób w połączeniu z kaszami pęczak i bulgur tworzy posiłek dostarczający pełnowartościowego białka.

Grecki Trendy Lunch z bobem i pieczarkami przepis
Czas przygotowania:
20 min
Ilość porcji:
1
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Ula Somow