• Partner strategiczny:
  • Partner detaliczny:

Sałatka z Trendy Lunch z orkiszem na ciepło lub na zimno

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

Jak przygotować:

TL gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Cukinię i bakłażana kroimy w małą kostkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę, smażymy warzywa do miękkości, oprószamy solą i pieprzem. Pod koniec smażenia dorzucamy pomidorki przekrojone na pół. Smażymy tak ok 2 minuty. Mieszamy z ugotowanym TL, posypujemy natką pietruszki i fetą. Podajemy na ciepło lub na zimno.

Czas przygotowania:
20 min.
Ilość porcji:
2
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie
MELVIT S.A. © 2019 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt: Kreatika Studio | Realizacja: Rock The Web | Strony internetowe