Sałatka z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi
Składniki:
- ½ woreczka Trendy Lunch z burakiem, papryką i czosnkiem niedźwiedzim
- 2 duże garści roszponki
- 1/3 dużej papryki czerwonej
- 3 łyżki orzechów laskowych
- opcjonalnie: łyżka oliwy lub oleju lnianego
Przygotowanie sałatki z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi:
- Trendy Lunch ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu
- Roszponkę umyj, osusz. Paprykę umyj i pokrój w słupki.
- Orzechy posiekaj i upraż na suchej, mocno rozgrzanej patelni, uważając żeby ich nie przypalić.
- Składniki połącz. Opcjonalnie skrop oliwą lub olejem.
Czas przygotowania:
Ilość porcji:
Poziom trudności:
Łatwy