Przepis na sałatkę z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi

Sałatka z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi

Autor przepisu: Ula Somow

Składniki:

Przygotowanie sałatki z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi:

  1. Trendy Lunch ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu
  2. Roszponkę umyj, osusz. Paprykę umyj i pokrój w słupki.
  3. Orzechy posiekaj i upraż na suchej, mocno rozgrzanej patelni, uważając żeby ich nie przypalić.
  4. Składniki połącz. Opcjonalnie skrop oliwą lub olejem.
Przepis na sałatkę z Trendy Lunch z burakiem i czosnkiem niedźwiedzim, roszponką i orzechami laskowymi
Czas przygotowania:
Ilość porcji:
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Ula Somow