Przepis na jaglane smoothie Jaglana w tropikach

Jaglana w tropikach czyli jaglane smoothie

Autor przepisu: Kasia Fenix

Składniki:

Sposób przygotowania jaglanki w tropikach czyli jaglanego smoothie:

Ugotuj kaszę wg przepisu na opakowaniu. Obierz mango, wytnij miąższ, oddzielając go od pestki, ścinając delikatnie nożem. Obierz banana ze skórki i pokrój w plasterki. Wyciśnij sok z cytryny. Wszystkie składniki wrzuć do naczynia i zmiksuj na gładką masę koktajlową. Jeżeli konsystencja będzie zbyt gęsta dodaj trochę wody mineralnej i zmiksuj ponownie.

Przelej smoothie do szklanki, udekoruj świeżymi owocami, listkiem mięty.

Smacznego!

Przepis na jaglane smoothie Jaglana w tropikach
Czas przygotowania:
10 min.
Ilość porcji:
1
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Kasia Fenix