Przepis na Koktajl z kaszą jaglaną i natką pietruszki

Koktajl z kaszą jaglaną i natką pietruszki

Autor przepisu: Zabawa w gotowanie

Składniki:

  • 2 banany
  • Spora garść natki pietruszki
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 cm imbiru
  • 1 szklanka soku jabłkowego lub wody
  • 2 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej
  • 1 łyżeczka miodu (opcjonalnie)

Przygotowanie koktajlu z kaszą jaglaną i natką pietruszki:

Wszystkie składniki umieszczamy w kielichu bledera i miksujemy do uzyskania kremowej konsystencji i pięknego zielonego koloru. W razie potrzeby dodajemy miód i ponownie przez chwilę miksujemy. Doskonały na śniadanie w domu lub na wynos. Na zdrowie!

Przepis na Koktajl z kaszą jaglaną i natką pietruszki
Czas przygotowania:
Ilość porcji:
Poziom trudności:
Łatwy
Autor przepisu: Zabawa w gotowanie